efter sex

Reappa

reappa

Efter en valbehovlig powernap tog vi oss till den kanda bargatan har i Siem Reap . Pa krogen "Angkor Whaaat?" traffa vi lite trevligt folk som vi. Grin Reappa · Visa foton · Grin Reappa · Owner på Egenföretagare · Egenföretagare. Har studerat Computer engineering vid Seoul National University ' Idag gjorde jag en nar jag var ute och gick i Siem Reap pa egen hand (medan Martin lag pa guesthouset och pillade sig i naveln): Jag blir helt olika behandlad . Nastan snabbare an hemma. Efter badandet gick vi en svang pa old market. Och till huvudrätt bjöds det på fläskstek, potatisgratäng, sparris, smörstekta champinjoner och grönsallad. Lite av det som komma skall: För att göra denna dagen ännu snyftigare har jag tittat på sista avsnittet av Bonde söker fru och ikväll ska Oskar och jag se The notebook. Kajsa och Christopher, who else? Idag har vi solat och badat pa ett hotell pa andra sidan stan. Du verkar ha JavaScript inaktiverat, du måste aktivera det spy2wc att kunna använda sidan ordentligt! Igår var det som sagt dags för Emmah och mig att hoppa på tåget till Kalmar där Elle väntade. Dom tog oss sen till templet, riktigt mysigt. Igår vaknade jag upp till e hwntai minusgrader och strålande solsken. Vi ska boka vara biljetter imorgon. Pa fredag aker vi till Vietnam iaf! Jag blir lika glad varje gång det smäller till och blir riktigt kallt. Vi ska bland annat se nagra tempel som ligger en bit ifran Siem Reap och sen vill vi se Angkor Wat och Bayon det med ansiktena en gang till innan vi kanner oss fardiga. Jag packade, tog bort en del men ändå väger ryggan nästan15 kilo. Kanske den här byn försöker stanna så mycket som möjligt vid templet. Ett gang riktigt bra dagar, med grymma upplevelser och god mat. Det är alltid lika kul att umågs med Pontan, synd att det blir så sällan bara! Tanja , som med Henkes hjälp renoverar ett hus.

Reappa Video

Hybredz Family--Love zizaniechezlesmomos.eu

Reappa -

Jag rakade fotografera med fel installning pa kameran sa bilderna ar inte helt skarpa, men hall till godo! Nästa gång vi hörs är jag i Bangkok. Av Oskar fick jag en fin klocka, en lång stickad kofta och boken 'Den som inte tar bort luddet ska dö'. Jag har på mig koftan jag fick av Oskar i julklapp. Idag har vi tillbringat 8 timmar med att traska runt bland templen i Angkor Wat och da har vi anda bara hunnit med 'the small route'. Luckily for you ar ni storst pa vagen. I Sverige och Frankrike kor man pa hoger sida av vagen.

Reappa -

Fast innan dess har jag en hel del som måste göras. Vi pa quadsen Det syns inte sa bra, men det som ryker dar framme ar Kajsa som branner pa. Det gick inte sa bra, som ni ser. Igår vaknade jag upp till 13 minusgrader och strålande solsken. Vi går upp kl 5. Nåväl, Oskar kommer ju ner med en 95 liters ryggsäck om 6 veckor så då får jag väl dimpa över lite på honom. Inte helt fel, eller hur? Luckily for you ar ni storst pa vagen. Ikväll har vi lagat middag och tittat på Forrest Gump. Vi sa att vi kunde sta, men sa efter en stund fixade dom det anda. Pa sondag morgon aker vi mot Phnom Pen. Vi motte upp Tina och hennes kille pa Khao San Rd Idag var vi ocksa vid det kungliga palatset, tjusigt! Lokalen höll 11 grader så det var jackor på till en början. I många asiatiska länder är huvudet heligt, så man ska undvika att röra huvudet, speciellt barn. Efter turen gick vi till ett stalle som heter Butterflies garden. Inga ord behövs mer än 'stackars Sten' Emmah och jag var lekledare. Idag tog vi tukken till Bantey Srei, ett tempel som ligger 37 km utanfor stan. Laskigt, fick ga ut och lagga mig i en hangmatta efter att ha tagit en kalldusch i och for sig har vi inte haft en varm dusch sedan forsta hotellet i Bangkok, haha!

Reappa Video

Hybredz zizaniechezlesmomos.eu4 Efter en besvarlig bussresa for Tommy som blev magsjuk precis innan vi lamnade Phnom Phen, sa kom vi til Siam Reap pa eftermidagen 7 febr. Siem Reap pa hotellet. Kommentarer.: Bästa bilden. Men nu måste jag gå. Puss! Angkor Wat. Nasta bro fick vi ga over och sen vantade var lilla buss (med ac som tur var) som tog oss till Siem Reap pa fyra timmar. Det ar en stracka pa. reappa reappa

0 thoughts on Reappa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *